Reptér!

2023.07.06. 16:20

Korda György és Balázs Klári is érkezik az idei Pont ott Partira

Mára már hagyománnyá vált, hogy a Pécsi Tudományegyetem igazi fesztiválhangulatot teremt PTE Pont ott Parti nevű eseményével a Széchenyi téren a ponthatárok kivetítése előtt, közben és után. Ez idén sem lesz másképp.

Czeczon Enikő

Fotó: Fehér Gábor

Július 26-án a leendő és a jelenlegi PTE-s közösség igazán nagyot bulizhat. Vár rájuk zene, interaktív programok, kari játékok, PTE-s partnerek, azaz röviden, rengeteg szórakozás.

Délután fél 6-kor indul a banzáj a programnyitó köszöntéssel, majd délután 6 órakor, a pontok kihirdetése előtt érkezik a térre Korda György és Balázs Klári, hogy igazi fesztiválhangulatot teremtsenek és oldják egy kicsit a ponthatárok miatt érzett izgalmat. Biztos, hogy a Reptér is felcsendül a koncertjük során, és több százan fogják közösen énekelni. A házaspár után pedig Dj Kau gondoskodik a hamisítatlan buli atmoszféráról, majd a ponthatárok kihirdetése után következik az After Party, ami már az UNIV Klubban rendeznek meg, amelyre jelenlegi és leendő PTE hallgatóknak ingyenes a belépés, külsősöknek viszont belépőt kell váltaniuk.

Részletekért érdemes felkeresni a Pécsi Tudományegyetem pte.hu weboldalát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában