Magyar Fotográfia Napját

2023.08.29. 10:00

A fotókultúra és a fotótörténet értékei előtt is tisztelegnek a tárlattal

Fotókiállítás nyílik augusztus 31-én, délután 5 órakor a Pécsi Kulturális Központban Fényképező ember – Homo photographus néven.

Czeczon Enikő

Forrás: PKK oldala

A tárlaton látható fotókat a Szivárvány fotóklub tagjai készítették. A csoport egy olyan baráti társaság, akik úgy gondolják, hogy a fotózás öröme közösségi élmény is lehet, ahol egymást segítve fejleszthetik képességeiket.  

Ezzel az augusztus végén nyíló, és egészen szeptember 29-ig megtekinthető tárlattal a Magyar Fotográfia Napját is ünneplik egyben. A bemutatott fényképekkel hajtanak főt a tagok a fotókultúra és a fotótörténet értékei előtt.  

A tárlatot megnyitja Hámori Gábor fotóművész. Az ünnepélyes előadáson pedig közreműködik Bíró Emőke – pánsíp –, Bán Terézia – vers –, Csizmadia Sándor – gitár.  

A kiállításon bemutatott fotókat Bauer Péter, Bosznay Ágnes, Csizmadia Sándor, Domokos Edit, Gátonyiné Csicskár Andrea, Juhász Mária, Kátai László, Tallászné Mária készítették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában