Beindul az élet

2023.08.27. 21:30

Három tárlat és tucatnyi előadás jön a fotóklubban

Újra beindul a Civil Közösségek Házában a fotós élet, a Mecseki Fotóklub minden kedden 18 órakor tartja bárki számára nyilvános klubestjeit a Halász Rezső pincegalériában.

Mészáros B. Endre

Forrás: pixabay.com

Év végéig három nagy kiállítás lesz itt: szeptember 5-én nyílik dr. Simán László LAND-ART című tárlata, október 13-án Eiter László Nekem a Kis-Balaton című kiállítása, november 21-én pedig a X. Mecseki Fotószalon. A szalon képeinek zsűrizése egyébként október 10-én lesz, a negyedéves klubpályázaté pedig október 31-én.

Az előadások közt rengeteg aktuális téma kerül terítékre, és új technikai érdekességekkel is meg lehet ismerkedni. Szeptemberben a fotózás történetéről beszél Regős István, Tillai Ernő folytatja életmeséit, és Dékány Zsolt a photoshopról tart bemutatót. Októberben Kalmár Lajos a Szörnyecske története – a múlt a jelenben címmel hoz előadást, Balás László a sztereoképekkel foglalkozik, és jön egy FOTOPLUS rendezvény.

Novemberben Körtvélyesi László és Aknai Tamás előadása hallható,  továbbá sor kerül az 5th Sopianae Szalon díjátadójára, az elfogadott és díjazott képek vetítésére. Az év fotóklubos programsorozata aztán decemberben Tám László audiovizulis estjével és Dékány Zsolt videotechnikákat ismertető beszámolójával zárul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában