A védelmező számára nincs kiút

2023.08.31. 10:30

A maffia tartja rettegésben a kisváros lakóit

Denzel Washington újra akciózik a mozivásznon A védelmező harmadik részében. Öt évvel a második felvonás után úgy tűnik, hogy itt volt az idő, hogy trilógiává bővüljön ez az akciófilm is, amelyet augusztus 31-én a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is vetít.

Czeczon Enikő

Forrás: youtube

Mint azt már tudjuk, Robert McCall egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi, aki már nagyon régóta nem a kormánynak dolgozik. Nyugdíjba vonult, de folyton gyötri a lelkiismeret-fordulás, mert utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy jó ügyet szolgál. A bűntudatát azonban szeretné csillapítani, amire csak egy módot talál: megvédi az ártatlanokat. Dél-Olaszországban telepedik le, ahol nagy szeretettel fogadják a helyiek, és úgy érzi, hogy végre hazaérkezett. De itt sem lel békére, mert a kisvárost, ahová költözött, a maffia fojtogatja. Ekkor jön rá Robert McCall, hogy számára nincs kiút, ő mindig a védelmező marad, és most újra harcba száll a gyengékért és a kiszolgáltatottakért. 

A trilógia nagy szerencsének örvend, hiszen mindhárom rész esetében Antoine Fuqua direktor ült a rendezői székben, akinek sok akció film fűződik a nevéhez. Több alkalommal is forgatott Jake Gyllenhaalal és Mark Wahlbergel.  

A védelmező harmadik részét augusztus 31-én az Uránia Moziban 2D formátumban és magyar szinkronnal két alkalommal – 18:20; 20:30 – míg a Cinema Cityben tíz alkalommal – 10:30; 11:30; 12:45; 13:45; 15:00; 16:00; 17:15; 18:15; 19:30; 20:30 – vetítik szintén magyarul 2D verzióban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában