Érdemes megvenni a jegyet

2023.08.19. 10:30

A moziban ülő fanok úgy érzik majd, mintha ott lennének a helyszínen

Nemcsak szabadtéren hallgathatunk koncerteket, hanem a mozikban is. A pécsi Uránia Mozi augusztus 19-én este 8 órakor közvetíti a Metallica M72WorldTour koncert első napját.

Czeczon Enikő

Ez egy példátlan, globális, dupla koncertközvetítés, amelynek keretében az együttes két este, két teljesen eltérő műsort játszik,  így a csapat pályafutásuk több mint negyven évének különböző dalait tudja megszólaltani. Minden lesz itt, amire a Metallica rajongók vágynak. A közönség pedig nem fogja kétszer ugyanazt a dalt hallani, hiszen több mint 30-30 eltérő dalt adnak elő a fiúk mindkét este.

Az M72-es során egy merész, új, körkörös színpadi dizájnt alkalmaznak, amelyen a rajongók teljes, 360 fokos nézetben élvezhetik a showt.  

A legmodernebb, többkamerás beállításnak köszönhetően a fanok úgy érzik majd, hogy az események kellős közepébe csöppentek, függetlenül attól, hogy a világ melyik pontján tartózkodnak épp. Ez egy kétéjszakás dupla koncert mozikban, és érdemes mindkét vetítésre jegyet venni, hogy teljes legyen az élmény. A második napi közvetítés augusztus 21-én, este 8 órakor lesz látható a nagyvásznon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában