Nyomozás is lesz

2023.08.25. 10:30

Éjszakai látványetetéssel is készülnek a pécsi állatkertben

Éjszakai kalandozásban lehet részük azoknak, akik augusztus 25-én, az Állatkertek Éjszakáján délután 6 órától kilátogatnak a Pécsi Állatkert és Akvárium-terráriumba.

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

Élménydús, változatos eseményen vehetnek részt gyerekek és felnőttek egyaránt. Számos programmal készül a PécsZoo erre az estére. Délután 6 órától a Fóka-medence mellett a természettudományok csodás világába kaphatnak az érdeklődők betekintést a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának jóvoltából. Lesz éjszakai nyomozás a parkban, amelynek keretében válaszokat kell keresniük a résztvevőknek a kapott kvízkérdésekre az állatkert területén. Mindemelett várják a gyerekeket kézműveskedéssel, logikai játékokkal, emberi energiapróbákkal, kihívásokkal. De lesz fényfestés, csillagászat és egy tűzzsonglőr bemutató is.  

Az esti órákban látványetetéseket is tartanak. Több állatot is megetetnek, mint például a krokodilokat, az anakondát, a bölényeket és az oroszlánokat is.  

Részletekért és bővebb programokért keressék a PécsZoo weboldalát vagy Facebook-oldalát.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!