Bama.hu podcast

2023.08.23. 18:30

Felnőtteket és gyerekeket egyaránt vár a Zsolnay Kulturális Negyed

Fotó: Laufer László

Vendégeink voltak Kacsányi Éva, a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. programigazgatója, és Majoros- Kovács Miklós, a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. kulturális és művészeti programszervezője. Beszélgettünk a Szamárfül Fesztiválról, amely augusztus 25-27-ig kerül megrendezésre a Zsolnay Kulturális Negyedben. 2,5 nap alatt közel 50 program közül válogathatnak a családok, sokkal több interaktív programmal várják a családokat, mint az előző években. Robotika, bábszínház, koncertek, agyagozás, nyomdaműhely, mesetérkép, római kori játék, ez csak néhány a felsorolandó programok közül. 

A szeptember beköszöntével egy újabb rendezvény várja az érdeklődőket. Az I. Pécsi Star Wars Napot szeptember 9-én szervezik meg a Zsolnay Kulturális Negyed E78-as épületében, illetve a Pirogránit udvarban. Lesz sci-fi témájú videóklip, fénykard markolat, fénykard kiállítás, interaktív birodalmi lépegető, akciófigura gyűjtemények, és rohamosztagos kiképzés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában