Bama.hu videó

2023.08.26. 21:07

Idén is megmutatták a lányok, hogy mi domborodik a pólójuk alatt (galéria és videók)

Rekkenő hőségben zajlik Harkányban a Jubileumi Fürdőfesztivál. A második napon is számos programmal, kellemes zenékkel és neves előadók koncertjeivel várták a vendégeket a strandra.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Laufer László

A Harkányi Fürdőfesztiválok egyik legnépszerűbb programja évek óta a mell- és pocakszépségverseny, amely idén sem maradt ki a háromnapos rendezvénysorozatból. Szombaton délután a rendezvényt támogató VivaPalazzo Zrt-nek köszönhetően értékes nyereményekért mutatták meg habtestüket a merész férfiak és nők. A versenyzőknek most is, mint mindig, egyszerű feladatuk volt: végigvonulni a Lepke medencék között, „a kifutón”, állni a rájuk szegeződő tekinteteket, és persze a rájuk fröcskölt vizet, mellyel a fürdőzők a tetszésüket fejezték ki.

A pocakszépségverseny nyertese Martin lett, aki barátjának, Zoltánnak ajánlotta fel a három bulihordó sört, ugyanis az ő legénybúcsúját tartották a fürdőben a fiatalok. A második és harmadik helyezett kettő, illetve egy bulihordóval gazdagodott.

A mellszépségverseny résztvevői között volt háromgyerekes anyuka, ápoló, 56 éves hölgy és kisgyermekes fiatal anyuka is, s mint kiderült, többen közülük a férjük biztatására neveztek a versenyre. A zsűri kozmetikai csomaggal díjazta a legszebb mosolyt, a legszebb popsit és a legjobb előadást is, az első három helyezettet pedig az Árkádban levásárolható – 50, 75 és 125 ezer forintos – utalvánnyal ajándékozták meg. Az idei versenyt egy pécsi születésű lány, Viktória nyerte, aki ugyan már elhagyta Baranyát, ide a barátaival mindig szívesen tér vissza. A vizespóló-verseny pedig mindig is a bakancslistáján volt.

A Lepke színpadon ezután a Vivat Bacchus énekegyüttes, majd Janicsák Veca, Kollányi Zsuzsi Akusztik és Takács Nikolas énekelt, este a nagyszínpadon pedig Korda György és Balázs Klári szórakoztatja a fesztiválozókat, őket a Don't Stop The Queen követi, az estét pedig a DJ Duly&BaRa páros zárja.

Vasárnap 13 órától ismét DJ Duly& BaRa kezdi játszani az ismerős dallamokat a Lepke medencék mellett, amely után 15 órától a helyi Csak Apa Kedvéért zenekar, 16:30-tól a pécsi VoiSingers kórus, 17:50-től pedig a Rudán Joe Akusztik hangja csendül fel. 

A nagyszínpadon 19 órától az Intim Torna Illegál-DOROGI kezd, majd 21:15-től Péterfy Bori&LOVE Band koncertje zárja az idei fürdőfesztivált. 

A gyógykertben a PTE Brass Band után 14 órától Balásy Szabolcs és Kusnyér Anna zenés műsora lesz hallható, őket követi 16 órától a Harkány Big Band, 16:45-től pedig Kéméndi Tamás harmonikaművész lemezbemutató előadással készül a közönségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában