Bama.hu videó

2023.08.26. 11:00

A Bagossy Brothers Company felejthetetlen koncertet adott Harkányban (galéria és videó)

Pénteken este a Bagossy Brothers Company adott a harkányi strand nagyszínpadán koncertet.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Zs. K.

A Jubileumi Fürdőfesztiválra több ezren érkeztek, s már kora délutántól szólt a zene a Lepke medencék mellől Dj. Duly& BaRa, majd PIXA előadásában, azután pedig a pécsi Made in B együttes alapozta meg a hangulatot az esti koncertekhez. A háromtagú formációtól a közönség először hallhatta élőben a Harkányi Gyógyfürdő jubileumára írt Harkány200 című dalt.

A nagyszínpadon az X Faktorból ismert Sólyom Berni énekelt először, amely után a hivatalos megnyitóra került sor. Baksai Endre Tamás, Harkány polgármestere, majd Nagy Csaba országgyűlési képviselő köszöntötte a fesztiválozókat, felidézve, hogy milyen jubileumot is ünnepel most a fürdő. A harkányi víz gyógyító hatását 200 éve egy napszámos fedezte fel, aki fájós lábát áztatta az itteni mocsarakban. 

A köszöntők után a Bagossy Brothers Company adott fergeteges koncertet, ekkorra már jócskán megtelt a színpad előtti tér, de sokan még a Lepke medencékből élvezték a kellemes dallamokat. A zenekar után Dj. Szatmári & Szakos Andi, majd Dj. Duly & BaRa gondoskodott a zenéről. 

A fürdőfesztivál szombaton is számos programmal és koncerttel várja a látogatókat.

Ez vár a fesztiválozókra szombaton

A Lepke medencék mellett 13 órától szól majd a zene (DJ Duly& BaRa), majd 14:10-től a Nihil Chips Akusztik, 16:15-től a Vivat Bacchus, 17:10-től Janicsák Veca, 18 órától a Kollányi Zsuzsi Akusztik, 19:15-től pedig Takács Nikolas zenéje mellett frissülhetünk. Ezt követően 20 órától a nagyszínpadnál folytatódik a műsor A harkányi gyógyvíz- és az ördögszántotta hegy legendája című zenés-táncos produkcióval, amely után 20:30-tól Korda György és Balázs Klári párosa, majd 22:30-tól a Don’t Stop The Queen és végül 23:30-tól DJ Duly&BaRa szórakoztat. 

Ezen kívül veteránautó-kiállítással, játékokkal, aquafitness bemutatókkal kedveskednek a látogatóknak, emellett a PTE Brass Band, a Siklósi Fúvószenekar és a Tomas Tambura Trio is megörvendezteti a fürdőző közönséget. Egyebek mellett Coca-Cola beach játékok, festékbomba darts, óriás léghoki, vagy épp óriás kifestő közül válogathatnak a fesztiválozók. 

A gyógykertben 14 órától operettslágerek szólnak majd Laczák Boglárka és Bognár Szabolcs előadásában. 16 órától fellép a Sihafa Népdalkör, 16:45-től pedig a Péterrévei Pengetős Banda tamburazenekar.

A Lepke medencéknél 15 órakor kezdődik a mell- és hasszépségverseny

A mell- és hasszépségverseny már a harkányi fürdőfesztiválok elmaradhatatlan programja, ilyenkor több százan mennek a Lepke medencékbe, hogy testközelből láthassák a felvonuló vizespólós hölgyeket. A látványos műsor, amikor a vállalkozó kedvű lányok megmutathatják telt idomaikat, nem fog elmaradni. Bár a Jubileumi Fürdőfesztivál első programtervezetében nem szerepelt a verseny, közkívánatra mégis megtartják: a versenyzőket és az érdeklődőket szombaton 15 órakor várják a Lepke medencéknél. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában