Baranya

2023.08.15. 07:20

Keddi programsoroló

Bama.hu

Koncert

Bazilika (Bazilika keleti oldala): Püspökvári Zenés Esték: Jazzation Acapella együttes. Acapella a világ körül. Előadók: Jazzation Acapella együttes, Bolyki Sára, Homor Máté, Várallyay Katus, Bolyki Barnabás, Koncz Kriszta (19.00).  

Turmix

Cella Septichora Látogatóközpont (Sétatér): Világörökségi séták. A pécsi belváros szívében, a világörökségi helyszíneken egy ősi világban Pécs római kori elődjébe, Sopianea-ba érkezik (16.00).  

Tettye (Mésztufa-barlang): A misztikus, föld alatti üregrendszer minden egész órában induló, 45 perces élményszerű vezetés keretében látogatható. A barlangban a hőmérséklet télen-nyáron egyaránt 14 fok. Nyitva: keddtől-vasárnapig 10.00–18.00 óráig.  

Zsolnay Kulturális Negyed (Planetárium): Helyünk a világegyetemben (11.00), Kalandozás a csillagos égbolton (16.00), Kerámia terem, Rózsaszín Zsolnay Kiállítás, Látványmanufaktúra: Csempehajtogatás, avagy képeslap Zsolnayból. Kreatív foglalkozás gyerekeknek és felnőtteknek (14.00 és 15.00), Sikorski Villa: Felfedező séta a Zsolnay Aranykora – Gyugyi gyűjteményben (14.00), Látogatóközpont: Varázsóra – Megrázó kísérletek. Vidám és hajmeresztő kísérleteket láthatunk az elektromosság és a mágnesesség témaköréből (15.00). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!