Érkezik a Halott Pénz is

2023.08.07. 17:00

Kowalsky: Mintha csak a baranyai „Parkban” lettünk volna

Ismét a villányi koncertről posztolt a Kowalsky meg a Vega frontembere.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: KOVÁCS PÉTER

A zenekar bő egy hete, a Ha péntek, akkor Villány! rendezvény keretében lépett fel a bor városában. Másnap azt írta Kowalsky: „Nehéz leírni azt, amit ilyenkor érez az ember…. Úgyhogy inkább majd egy különálló posztban kifejtem a napokban! Addig csak annyit: gyönyörűek és fantasztikusak voltatok! Köszönjük Villány!”

Ezt a bejegyzést követte két nappal később egy újabb, melyben az Elég lenne című számuk dalszövegéből idézett az énekes, és az ország legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban tapasztaltakhoz hasonlította a villányi koncertet. „Az egyik feltámadt, a másik szűzen szült. Nekünk elég egymásba szeretnünk…Villány…mintha csak a baranyai „Parkban” lettünk volna. Az első koncertünk a szemműtétem után. Ez a szolgálat az életem, ez maga a szemem fénye…”

A következő Ha péntek, akkor Villány!-ra augusztus 18-án a Halott Pénz érkezik, a zenekar 21 órától zenél a Rendezvénytéren. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában