Fiatal pécsiek mutatják be műveiket

2023.08.27. 18:50

Különleges, múltat megidéző kiállításra hívnak minket

A jászberényi Főnix Fészek Műhelyházban hat különböző vizuális utat járó, Pécsett végzett fiatal képzőművész alkotásait mutatják be.

Bama.hu

Forrás: Donka Péter, youtube

Csomópont címmel nyílik kiállítás szeptember 4-én, hétfőn 18 órakor Jászberényben, a Főnix Fészek Műhelyházban, számolt be róla a szoljon.hu. 

A tárlat címe egy olyan földrajzi és szellemi-lelki tranzit pontot jelöl, ahol a kiállítók pályája, barátsága elkezdődött. A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karáról induló társaság időközben szétszóródott a világ pontjain, de a korábbi kötés életre hívta a kiállítást, ahol hat különböző vizuális utat járó, fiatal képzőművész munkáiba nyerhetnek betekintést az érdeklődők – írták a szervezők. 

Balassa Boglárka, Bíró Boglárka, Donka Péter, Lukács Ildikó, Nagy Lilla és Szabó Barbara alkotásait csodálhatják meg a művészetkedvelők. A kiállítás Rajna Nóra újságíró írja nyitja meg, zenével közreműködik Olgae.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában