Baranya

2023.08.16. 07:20

Szerdai programsoroló

Bama.hu

Fotó: Laufer László

Turmix

Abaliget (Abaligeti barlang): A Mecsek egyik legismertebb és legnépszerűbb természeti látnivalója. A barlang vezetéssel látogatható, melyek óránként indulnak (10.00).  

Állatkert (Ángyán J. u. 1.): Állatkerti látványetetések. Szeretettel várnak minden érdeklődőt, kicsiket és nagyokat a látványos és izgalmas etetésekre (9.00).

JPM Modern Magyar Képtár (Papnövelde u. 5.): A másik Nyolcak – Festőnők a magyar képzőművészetben (1916-1936). Nyolc modernista festőnő mutatkozott be a nagyközönségnek 1931-ben a Nemzeti Szalonban. Őket és a velük egy csoportban alkotó művésznőket mutatja be a múzeum új tárlata. Kiállítás megtekinthető 2023. szeptember 17-ig, hétfő kivételével naponta 10-től 18 óráig.  

Mohács (Schneider Művészeti Iskola): Mohácsi Nemzetközi Néptánc Fesztivál 2023.  Négy napon át tartó Nemzetközi Néptánc Fesztivál. A népszerű eseményen a környékbeli néptánccsoportok mellett több külföldi népcsoport képviselői is részt vesznek. Az esti bemutatók után a néptánccsoportok tagjai hagyományos nyitott táncházzal várják az érdeklődőket (10.00).  

Tudásközpont (Universitas u. 2/A.): Idővonal kvíz. 10+1 kérdésből álló idővonal kvízünk történelmi időutazásra hívja játékos kedvű Olvasóit! Nyomtatott formában keresse a fiókkönyvárakban, vagy töltse ki online. A kvíz beküldési határideje: 2023. 08. 31. A legtöbb helyes megfejtést beküldök között minden hónap végén könyvjutalmat sorsolunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában