A KFT lép fel a Káptalan Kertben

2023.08.11. 10:00

Szóba sem jöhet Skandinávia?!

Talán nem is tudjuk, de rengeteg slágert és még annál is több szuper mondatot köszönhetünk a KFT zenekarnak. Ma este büntetlenül énekelhetjük velük hangosan, hogy „A nyaralás messze száll, sok emlék visszajár.”

Bama.hu

A KFT eredeti zenei és szövegvilágával a magyar pop/rock-zenei újhullám emblematikus zenekara. Legismertebb slágerei, mint az Afrika és a Balatoni nyár, korosztálytól függetlenül házibulik és partik szinte kihagyhatatlan kedvencei a mai napig, melyek három évtized múltán is ott szerepelnek a különböző toplistákon.

A zenekar 1981-es megalakulása óta rendszeresen koncertezik, mindössze a kilencvenes években volt egy időszak, amikor nem álltak színpadra, ma már közel járnak a kétezredik fellépéshez.

A közelmúltban a Fishing on Orfű fesztiválon is felléptek, óriási sikerrel. Erős a gyanúnk, hogy ma este a pécsi Káptalan Kertben is rengetegen lesznek kíváncsiak rájuk, és mindenki együtt énekli majd, hogy „Ültünk a mólón és néztük, hogy járja a táncát a vízen a fény...”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában