Klasszikus a nagyvásznon

2023.09.03. 10:29

Az aktatáska azt tartalmazza, amit csak akarsz

Hogyan is lehetne legjobban zárni és nyitni a nyarat, ha nem egy KertMozival a Zsolnay Negyed Pirogránit udvarában? Szeptember 3-án az őszt a Ponyvaregény című filmmel köszönthetik a nézők este fél 9-es kezdéssel.

Czeczon Enikő

Forrás: youtube

Ha Quentin Tarantino munkásságáról beszlünk, akkor egyszerűen nem hagyható ki belőle a Ponyvaregény.

Vincent és Jules két idősödő, szabad szájú, szimpatikus gengszterek, akiknek meg kell szerezniük egy aktatáskát főnöküknek. Ehhez azonban meg kell ölniük pár embert, de a bérgyilkosoknak ez a munkája. Jules eddig megúszta, hogy eltalálja bármely felé röpülő golyó, ezért úgy dönt, hogy felhagy eddigi életével, viszont társának el kell vinnie szórakozni a főnök feleségét. És ők csak az egyik szereplője a filmnek, hiszen ott van még egy bokszoló, Butch, aki a hírhedt maffiafőnök, Marselleus Wallace átvágását tervezi, ami olyannyira elfajul, hogy végül a megmentésére törekszik. És van egy piti rablópárosunk is, akik épp egy étterem kirablását tervezik, de ott reggelizik a két szimpatikus gengszter is.

Ez az ikonikusnak és már klasszikusnak számító film jól bemutatja az akkori Los Angeles-i alvilág életét több fejezetre bontva. Mindezt a szabad ég alatt, popcornnal és finom koktélokkal élvezhetjük.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában