Almási Kitti Pécsett

2023.09.19. 10:55

Még a vad szexről is szó lesz ma este

Almási Kitti Havervagy estjei közül az egyik legnépszerűbb az Intimitás Pszichológiája. Hogy mitől működik, azt első kézből tapasztalhatjuk meg ma este, a Zsolnay Negyedben.

Bama.hu

Forrás: Mandiner

Kezdjük az alapoknál! Az érzelmi intimitás két ember közelségének állapota. Kialakulása interakciókon keresztül történik, egyre érzékenyebb és jelentősebb tartalmakat föltárván egymás előtt, olyanokat, amelyeket mások, de akár még önmaguk elől is rejtegetnek.

De ezen a napon nem lesz rejtegetés – sokkal inkább szókimondás, szőnyeg alól előrántás. Mindezt egy cél érdekében: hogy kicsit jobban megismerjük az egymáshoz való közeledés lélektanát.

Az intimitásnak vannak mindenféle szintjei persze, és ezekről mind előkerülnek majd – beleértve a szimpátiát és a haverságot, a barátságot és persze a testiséget. Szóval lesz majd szó a szexről is rendesen.

Az előadás természetesen beszélgetős formában zajlik majd, úgyhogy lesz lehetőség bőven kérdezni. Ne hagyjuk otthon a bátorságunkat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában