Vajon boldogan élnek?

2023.10.25. 07:40

Ez az igaz szerelem? Bizarr, furcsa kapcsolat egy macska és egy nő között

Még hónapokkal ezelőtt futottam bele egy magyar film előzetesébe, amelynek a címe Cicaverzum. Az alkotást a pécsi Cinema City október 25-én is vetíti.

Czeczon Enikő

Illusztráció

Fotó: Ekachai prasertkaew

A történet kissé bizarr számomra, de álljon itt most az, hogy pontosan miről is szól a film. A főszereplő a harmincéves Fáni, aki menekül a szerelem elől, hiszen ha megtetszik neki egy férfi, azonnal a halálát vizionálja. A környezete igyekszik őt összehozni valakivel, de ő inkább a magányt választja, és a munkájára koncentrál. Egy nap azonban egy rejtélyes fekete macska kezd el udvarolni neki, aminek a hangját csak ő hallja, és ekkor minden megváltozik. Fáni a Macska hatása alá kerül, és elhiszi, hogy ez az igaz szerelem. Ez a szokatlan románc egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem a főhős olyan mélyre merül a manipulatív macska miatt, hogy majdnem mindent elveszít, ami eddig fontos volt neki. De mit szól ehhez a furcsa tündérmeséhez Mihály, a macska sármos gazdája?

A filmet 2D formátumban magyar nyelven, felirat nélkül három alkalommal – 14:30; 16:30; 18:30 –, míg szintén 2D formátumban, magyar nyelven és angol felirattal egyszer – 20:30 – küldik a vászonra október 25-én a pécsi Cinema Cityben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában