Online szavazhatunk

2023.10.05. 14:40

Most mi dönthetünk az előadóművészek sorsáról

Ki legyen a 2023/2024-es évad hölgy, illetve férfi előadója? Most a Pécsi Nemzeti Színház közönsége dönthet!

Mohay Réka

Fotó: M.R.

Online szavazhatunk az idei évadba a pnsz.hu/szavazas oldalon, a Pécsi Nemzeti Színház prózai- és operatagozatánk tagjaira. Fontos azonban, hogy az előadás után ne dobjuk el a jegyünket, bérletünket, ugyanis az ezen lévő számsor megadásával szavazhatnak a nézők – egy számsorral egyszer. A bérletesek pedig annyiszor voksolhatnak, ahány előadásra szól a bérletük.

A teátrum októberben két új bemutatóval is készül. Október 7-én Az öldöklés istene című előadást mutatják be Darabont Mikold, Vlasits Barbara, Köles Ferenc és Józsa Richárd szereplésével a kamaraszínpadon, október 14-étől pedig egy kacagtató produkcióval vár Lipics Zsolt és Vidákovics Szláven Neil Simon: A furcsa pár című vígjátékában.

Továbbra is műsoron lesz A Monarchia utolsó hóhéra voltam, A Jancsi és Juliska, A miniszter félrelép, a Primadonnák, a Rozsda Lovag és a Kísértet, A víg özvegy és A mi utcánk, illetve a Pécsi Balett Lúdas Matyi táncjátéka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában