Rendezvénysorozat

2023.11.05. 13:40

A természet és a művészet kapcsolatát vizsgálják

A nagy sikerű Hetényi Hétfő Esték rendezvénysorozat tovább folytatódik - a négy novemberi hétfő estén ezúttal a természet és a művészet kapcsolata kerül a fókuszba.

Wald Kata

Forrás: Wikipedia

A Hosszúhetényi Nemes János Művelődési Központ által szervezett programsorozat során az irodalom, az építészet, a képzőművészet és a zene természettel való kapcsolatáról hallhatnak előadásokat az érdeklődők.

Az első alkalomra november 6-án kerül sor, a meghívott előadó Bartusz-Dobosi László író, tanár. Egy héttel később, november 13-án Grátz Antal építészmérnök előadását hallgathatja meg a közönség, majd a következő hétfő estén Bükösdi Kálmán festőművész osztja meg gondolatait a természet és a képzőművészet kapcsolatáról a hallgatósággal. A Hetényi Hétfő Esték e havi záró rendezvényét november 27-én tartják, amikor Bergics Lajos előadóművész, tanár várja az érdeklődőket. Az előadásoknak a hosszúhetényi általános iskola ad otthont, a program mindig 18 órakor kezdődik, és ingyenes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában