Bama.hu podcast

2023.11.20. 11:00

Folytatjuk a Naphoz Holddal című lemez kitárgyalását

Ez a lemezvágó, a bama.hu zenei podcast sorozata, melynek adásaiban pécsi, baranyai albumokról beszélgetünk. A Kispál és a Borz debütáló lemezét tárgyaljuk ki. Ráadásul két részben, és ez a második rész.

Forrás: MW

Fülöp Zoltán Dömötör Gézával, a gézakékazég dalszerző-frontemberével beszélget az új zenei podcast második adásában. Pécsi, baranyai lemezeket vesznek górcső alá, melynek során megpróbálják megfejteni a pécsi titkot. Vagyis azt, hogy miért került ki a városból, a megyéből ennyi országosan is sztár státuszig jutó együttes, előadó.

Az első adásban a Kispál és a Borz debütáló nagylemezéről beszélgetnek, mely 1991-ben jelent meg, s azonnal feltette hazánk rocktérképére a baranyai megyeszékhelyet. A beszélgetést hossza miatt, két részben publikáljuk. Az első részt itt találja!

A mostani adásban a lemez keletkezésének körülményeiről beszélgetnek, de sorra veszik az album dalait. Az is kiderül az adásból, hogy a beszélgetés résztvevői melyik számot vinnék el magukkal egy lakatlan szigetre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában