Pályázat

2023.11.12. 14:40

Gyerekek rajzaiból készül adventi naptár Bólyban

Wald Kata

Fotó: phBodrova

Rajzpályázatot hirdet a karácsonyi készülődés jegyében a Bólyi Városi Könyvtár: az „Adventi naptár” című kezdeményezésre 14 éven aluli gyerekek munkáit várják, a világ bármely pontjáról. Az Erzsébet Vigadó felhívása szerint az alkotások bármilyen technikával készülhetnek, annyi a megkötés, hogy A4-es méretűek legyenek a rajzok. 

A beérkezett pályaműveket a városi könyvtárban állítják majd ki, a legjobb alkotásokat pedig az intézmény internetes közösségi oldalán "Adventi ablak" formájában is megtekinthetik az érdeklődők december 1-je és 24-e között.

Többféleképp is eljuttathatók a rajzok a könyvtárba: személyesen az intézmény nyitva tartási idejében, vagy elküldhető levélben is városi könyvtár címére ( 7754 Bóly, Széchenyi tér 10.). Mindezeken túl e-mailben is beküldhetők az alkotások a [email protected] címre. Utóbbi esetében fontos, hogy a pályázatot a szülő küldje be a gyermek életkorával és az alábbi szöveggel: „Hozzájárulok, hogy gyermekem képe megjelenjen a városi könyvtár facebook oldalán „Adventi naptár”című pályázat keretén belül.” Ugyanezt a szöveget a papíralapon beérkező rajzok hátoldalára is kérik ráírni a szervezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában