Baranya

2023.11.21. 07:20

Keddi programsoroló

Fotó: Laufer L.

Cella Septichora Látogatóközpont (Sétatér): Világörökségi séták. Fedezze fel az 1600 éves, festett ókeresztény sírkamrák titkait idegenvezető segítségével (16.00).   

Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.): Mecseki Fotóklub – X. Mecsek Szalon kiállítás. A Fotóklub tagjainak válogatott tárlata. A tárlatot megnyitja dr. Fedeles Tamás a PTE oktatási rektorhelyettese. Közreműködik: Fuchs Gábor zongoraművész. Megtekinthető 2024. január 12-ig, hétköznap 9-17 óráig. Megnyitó ma (18.00).  

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): Andrew C. Rouse – Anglia és a Tenger: Illusztrált előadás középiskolásoknak. Szóval azt hitted, hogy nem szereted a történelmet? (14.00).  

Pécsi Kulturális Központ (Dr. Veress E. u. 6.): Sakk, társasjáték és kártya klub. Ha szeret sakkozni és méltó ellenfelekre vágyik, ha szenvedélyes kártyás és partnerekre lelne, ha szórakoztatják a társasjátékok, ha szereti a társaságot és a nevetést, ha szeretné szellemi frissességét megőrizni, akkor a klubunkban a helye (14.00).  

Zsolnay Kulturális Negyed (m21 Galéria): Kortárs Junior // Hiány és emlékezet – Breuer Marcell emlékkiállítás. Múzeumpedagógiai foglalkozás általános és középiskolai csoportok részére 2024. január 14-ig.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában