Baranya vármegye

2023.11.08. 07:20

Szerdai programajánló

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Für Henrik

Színház

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): Pécsi Playback Színház – Valami nagy, nagy tüzet kéne rakni… A Találkozás pillanataiban megtapasztalsz közvetlenül valamit (19.00).  

Pécsi Harmadik Színház (Hajnóczy J. u. 41.): Mesék a varázsbőröndből (10.00).  

Pécsi Nemzeti Színház (Színház tér 1.): Furcsa pár (Szendrő József bérlet, 19.00), Kamaraszínház: Az öldöklés istene (19.00).  

Koncert

Zsolnay Kulturális Negyed (E78 Koncertterem): Cseh Tamás 80 – Füst a szemében / Cseh Tamás története és dalai. Cseh Tamás élettörténetét meséljük el Bérczes László beszélgetőkönyve nyomán, a születésétől a haláláig (19.00).  

Turmix

Cella Septichora Látogatóközpont (Sétatér): Világörökségi séták. Fedezze fel az 1600 éves, festett ókeresztény sírkamrák titkait idegenvezető segítségével (16.00).  

Csorba Győző Könyvtár (Tudásközpont, Universitas u. 2/A.), Apáczai Csere János Fiókkönyvtár (Apáczai körtér 1/D.), Belvárosi Fiókkönyvtár (Király u. 9.), Kertvárosi Fiókkönyvtár (Honvéd tér 1.), Minerva Fiókkönyvtár (dr. Veress E. u. 6.), Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.): Szerezz örömöt! Cipősdoboz akció 2023. A Csorba Győző Könyvtár az idei évben is ormánsági gyerekeknek gyűjt ajándékokat a karácsonyfa alá. Ha szívesen csatlakoznál: keress egy üres cipősdobozt, töltsd meg kedves ajándékokkal és írd rá, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak készült. A dobozba gyümölcs, konzerv, törékeny tárgy vagy romlandó étel ne kerüljön. A csomagokat 2023. december 11-ig várják, a fiókkönyvtárak nyitvatartási idejében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!