A szórakozás garantált

2023.11.02. 10:30

Tökök, szellemek és pókok lepik el a könyvtárat

A Csorba Győző Könyvtár Minerva Fiókkönyvtára november 2-án és 3-án egy hamisíthatatlan, őszi élménnyel várja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt délelőtt 9 és 11, valamint délután 1 és 5 óra között.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Studio Romantic

Ezen a két novemberi napon lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők kipróbálják az intézményben található társasokat, valamint egyéb játékokat. Mindemellett őszi, halloweeni alkotásokat készíthetnek a résztvevők. Tököt, szellemet, pókot, saját könyvjelzőt is lehet színezni, mindezt természetesen az újrahasznosítás jegyében, és még egy kincskereső kvízzel is készülnek a szervezők.

A programon való részvétel ingyenes, és regisztrációra sincs szükség, de viszont, ha valaki szeretne bővebb információt a programról, akkor írjon a Minerva Fiókkönyvtár Facebook-oldalára, vagy a [email protected] e-mailcímre. Telefonos érdeklődés esetén pedig hívják a +36 72 253-477-es számot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában