Különleges meglepetés

2023.12.24. 11:06

A várkapitány mindenkinek karácsonyi ajándékot adott

Szentgyörgyváry Péter siklósi várkapitány különleges karácsonyi ajándékkal lepte meg az embereket azzal, hogy elérhetővé tette a Kinizsi, a nép fia című rockmusical 2022-es teljes verzióját.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A 2021-ben debütált darab a várkapitány ötlete nyomán készült el, melynek szövegét ő maga írta. Az előadást tavaly is láthatta a közönség, és akárhányszor vitték színpadra, mindig teltházat és hatalmas sikert hozott. A Beleznay Endre rendezésében készült produkcióban olyan művészek szerepelnek, mint Sasvári Sándor, Vadkerti Imre, Götz Attila, Csengeri Attila, Rudán Joe, Györfi Anna, Kusnyér Anna, és ne felejtsük ki a fantasztikus dalokat, Balásy Szabolcs zeneszerző munkája nyomán. A Vivat Bacchus és a VoiSingers együttes tagjai pedig feledhetetlen keretet adnak az előadásnak. 

– A darabot azért írtam, hogy megmutassam, történelmünk bőven nem csak tragédiákra épül, vannak igazi sikersztorik is. Jó magyarnak lenni. A mai világban szükség van ezen értékek megmutatására. Hálás köszönet Balásy Szabolcs barátomnak és zenésztársamnak, aki nem csak a dalszövegeimet zenésítette meg, hanem a színpadra állításban is kardinális szerepe volt. Akárcsak Beleznay Endre barátomnak. Köszönet kiváló művész barátaimnak, hogy szereplésükkel valóra váltották egy nagy álmomat. Köszönet továbbá Briginek, Hédinek, Rebinek a Globalnak és Ferinek, hogy ilyen látványos lett az előadás. Köszönet a Voisingersnek, váras munkatársaimnak és bőven nem utolsó sorban a Vivat Bacchus tesóimnak 

– írta közösségi oldalán Szentgyörgyváry Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában