Dupla móka

2023.12.25. 10:00

Esküvőn okoz felfordulást egy kislány

Hogyha karácsony első napján, azaz december 25-én kimozdulunk, akkor igazából nem sok lehetőség van a szórakozásra, viszont egy hely mindig fixen nyitva van az év ezen időszakában: a mozi. Ha gyermekkel mennénk megnézni egy filmet, akkor a Masha és a Medve második része lehet a tökéletes választás, amelyet két alkalommal – 12:00, 16:00 – vetít a pécsi Cinema City.

Czeczon Enikő

Masha és a Medve nagyjátékfilm keretében második alkalommal keverednek kalandba, így nem is meglepő, hogy az alkotás alcíme: Dupla móka.  

A történet szerint Masha útnak indul az erdőből, megjárja a várost, majd visszatér otthonába. Kalandjának első állomása egy esküvő, de a baj mindenhol a kislány nyomában jár: nem kis felfordulást okoz, miközben az esküvői fátyollal szórakozik, tortakocsin versenyez és galambokat kerget. Az esküvő után egy magával ragadó és szívmelengető karácsonyi kalandban része Mashanak, amelynek középpontjában a 12 hónap áll. Január lesz a kislány legújabb barátja, aki mindent megtesz, hogy a felnőttek szívében fellobbajon a karácsonyi varázslat hangulata, hogy ezzel megmentsék az ünnepeket.  A Masha és a Medve, aki nem tudná, egy 2007-ben készült animációs sorozat, ami számtalan rajongót szerzett a gyerekek és a felnőttek körében is, mindezt az is mutatja, hogy a meséből online és "normál" játékok is születtek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában