Szilveszterkor is mozi

2023.12.31. 10:00

Három szabályt kell betartani, hogy ne szabaduljon el a pokol

A Szilveszter közeledtével, vagy éppen Szilveszter napján, hogyha filmnézésre kerül a sor, akkor előszeretettel választunk vígjátékokat, sőt horror-vígjátékokat. Talán ezért is jó, hogy a pécsi Cinema City december 31-én, délután 13 óra 45 perckor műsorra a tűzi a Van valami a pajtában című filmet, amely garantált szórakozást kínál a nézőknek, csak nem az otthon, hanem a moziterem kényelmében. 

Czeczon Enikő

Forrás: Shutterstock

Fotó: Soho A Studio

A Van valami a pajtában egy horrorvígjáték, hogyha lehet hinni a besorolásnak. Bill és családja a norvég hegyekbe költözik, miután örökölnek egy családi házat. A férfi fia, a tizenkét éves Lucas hamar felfedezi, hogy nemcsak ők laknak a hatalmas telken, hanem egy félénk, koboldszerű lény is a pajtában. A pajta koboldok egészen barátságosak addig a pillanatig, amíg az ember képes betartani három egyszerű szabályt a területükön: ne csapjanak zajt, kerüljék a mesterséges fényt, és ne módosítsanak a pajtán. Bill és családja azonban karácsony napján mindhárom szabályt megszegi, és emiatt elszabadul a pokol.  

Magnus Martens a film rendezője, aki számos alkotást letett már az asztalra, többek között rendezett két epizódot a Banshee című sorozathoz, valamin a Fear the Walking Dead két része is az ő nevét jegyzi.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában