Pusztítás

2023.12.28. 10:30

Egy ősi, gonosz erő fenyegeti a világot

Lezárul egy korszak a DC életében, és egy új kezdődik – remélhetőelg sokkal jobb, mint amit eddig kaptunk. De búcsúzásképpen jön képregényrajongók egyik kedvence, az Aquaman és az elveszett királyság című film, amelyet a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is vetít december 28-án.

Bama.hu

A látványra biztosan nem lesz panasz

Az óceán sosem békés, éppen ezért sosem pihenhet az óceánok hét királyságának uralkodója, Aquaman. Black Manta már megpróbálta legyőzni a világ tengereinek urát, de kudarcot vallott, viszont még mindig meg akarja bosszulni az apja halálát, így bármire képes, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És sokkal erősebben tér vissza, mint először, hiszen megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra. Aquaman kénytelen tenni valamit, ehhez azonban ki kell szabadítania bebörtönzött testvérét, Orm királyt, Atlantisz egykori uralkodóját. Békét ugyan nem, de átmeneti szövetséget kötnek egymással, mert ha nem tennék, akkor Aquaman családja, az összes tenger, és végül az egész világ elpusztulna.

December 28-án 2D-ben a Cinema City négy alkalommal – 11:45; 14:30; 17:10; 20:00 –, 3D formátumban szintén négyszer – 13:00, 15:40; 18:45; 21:20 – vetíti a filmet. Ezzel ellentéteben az Uránia Moziban egyszer – 16:00 – vetítik az Aquaman és az elveszett királyságot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában