Belső értékek

2023.12.12. 21:00

Ismét szépséghibás és akciós könyvvásár lesz a pécsi vásárcsarnokban

Rajnai-Zsíros Krisztina

December 17-én, vasárnap a pécsi vásárcsarnokban folytatódik az Alexandra Kiadócsoport szépséghibás és akciós könyvvásársorozata. A kiadónál rengeteg könyv fordul meg; egyes példányok pedig elkerülhetetlenül kisebb-nagyobb szépséghibát szenvednek. A tökéletes külső azonban nem minden: a belső értékek a legfontosabbak – főleg a könyvek esetén. Ezen szépséghibás példányok közül, valamint rengeteg hibátlan, akciós kiadvány közül válogathatnak a vásárlók vasárnap 10-től 17 óráig a Pécsi Vásárcsarnokban. A helyszínen bankkártyával is lehet majd fizetni.

A nagy érdeklődésnek köszönhetően a reggeli órákban sorban állás várható, a bent lévők biztonsága érdekében szakaszosan engedik be a látogatókat, így előfordulhat, hogy várni kell a bejutásra. Legkésőbb ebéd utánra azonban minden esetben el szokott fogyni a sor, így aki nem szeretne várakozni, annak azt javasolják, hogy inkább ekkor érkezzen. A könyvek nem fognak elfogyni (kivétel persze esetleg az utolsó darabok). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában