Elrajtolt a Made in Pécs fesztivál

2024.01.06. 13:54

Amikor gitártokok jönnek szembe a Király utcán (galéria)

Ha egy nem különösebben szép januári szombaton rengeteg gitártokot látunk a vármegyeszékhely sétálóutcájában szembejönni, ráadásul rengeteg a fiatal a szórakozóhelyek előtt, akkor biztosak lehetünk abban, hogy valóban elrajtolt a Made in Pécs fesztivál.

Bama.hu

Fotó: LL

Akárcsak az előző években, most is nagyban meghatározta az időjárás azt, hogy mennyire pörög a város talán legjobb rendezvénye – amikor szakadt az eső, kevesen voltak, ha nagy volt a hideg, még kevesebben. Ezúttal viszont szinte tökéletes (már hogy januárhoz képest tökéletes) idő szakadt a helyszínről helyszínre bóklászók nyakába: csepegett az eső, de nem nagyon, hideg volt, de nem nagyon, úgyhogy mi is lelkesen csatlakoztunk a sétálókhoz. És velük együtt nem jutottunk be Mehringer Marci fellépésére: a Made in Pécs Café előtt, az utcán is vagy húsz fiatal várakozott, hátha kijön valaki, s be lehet slisszolni a helyére. Úgyhogy inkább végigjártunk az összes helyet, a Ti-Ti-Tát, a Sárkány Barlangot, a Szabadkikötőt, a Trafikot, a Pécsi Estet és a Trafikot. És bizony mindenhol nagyon sok embert láttunk – a fesztivál végérvényesen a város részévé vált, s mi ennek nagyon tudunk örülni. 

A programok ma egész nap pörögnek, vadásszunk bátran, és legyen miénk a város vasárnap hajnalig.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!