Zenés est

2024.01.26. 10:30

Brutális duettektől lesz hangos a város

Ne lepődjünk meg, ha péntek este Pécsváradon az utcán dudorászok emberekbe botlunk – ők mindannyian a Kikötők című előadásról tartanak majd haza.

Bama.hu

A rendezvény előzménye Mohácson, a Selyemgyár Kulturális Negyed dísztermében, advent második vasárnapján előadott Kikötők című koncert volt – amely akkora sikert aratott, hogy Zádori János, Pécsvárad polgármestere meghívására „hazai pályán” is bemutatják. 

A műsorban hazai és nemzetközi duettek egyaránt felcsendülnek majd, többek között Elton John és Kiki Dee, Paul McCartney és Michael Jackson, Diana Ross és Lionel Richie, Udvaros Dorottya és Somló Tamás, Keresztes Ildikó és Balázs Fecó, Szekeres Adrienn és Gáspár Laci népszerű slágerei. Az előadásért a Produceller Team felel: Apaceller-Czigola Orsolya (ének, vokál), Apaceller Balázs (gitár), Apaceller Gergely (ének, vokál, basszusgitár), Apaceller Péter (ének, vokál, billentyűs hangszerek), Madarász Iván (dob, ütőhangszerek) és Wenczel Gábor (ének, vokál, szaxofon).

A Produceller egybként egy zenei kreatív műhely, melynek a koncert- és rendezvényszervezés, a zenei menedzsment, a színvonalas saját produkciók színpadra állítása mellett meghatározó eleme az ének-zenei és hangszeres oktatás, a fiatalok tehetséggondozása. Ennek megfelelően ismét meghívtak két tehetséges baranyai fiatalt a koncertre, Kozma Melisszát (Mohács) és Keller Miklóst (Erdősmecske), akik énekelni fognak a műsorban többször is.

Az est házigazdája Götz Attila, a Pécsi Nemzeti Színház színművésze.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában