Kvízestet is rendeztek

2024.01.30. 13:20

Folytatódik Villányban a KönyvtárMozi sorozata

Továbbra is népszerű a Villányi Könyvtárban a KönyvtárMozi. Legutóbb, január 24-én, szerdán a Rákóczi hadnagya című filmet nézték meg a résztvevők.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A vetítést követő kvízjáték nyertese ezúttal Vitényi Józsefné lett. A programot most is Márkus István, a Csorba Győző Könyvtár munkatársa vezette. 

Legközelebb február 21-én várja a Villányi Könyvtár az érdeklődőket, amikor A nagyrozsdási eset című magyar filmet nézhetik meg. 

A KönyvtárMozi programokat országos szinten az Informatikai és Könyvtári Szövetség koordinálja a vármegyei könyvtárak közreműködésével, a kezdeményezés elsődleges célja, hogy a mozival nem rendelkező települések lakói is átélhessék azt a közösségi élményt, amit a mozizás jelent, ezzel együtt hozzáférjenek a különböző értékes tartalmakhoz. A villányi könyvtárban már 2018 óta szervezik a vetítéseket, 2023-ban pedig összesen tizenegy klasszikus magyar filmet láthatott az érdeklődő közönség.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában