Filmajánló

2024.01.15. 13:40

Streaming: nem dobtunk hátast a felhozataltól

Itt az új év, ami azt is jelenti, hogy új – vagy éppen eddig még a streaming szolgáltatókon nem látott – régi filmek kerülnek fel a felületekre. Szemezgettünk a januári felhozatalból, s bár nem mondanám, hogy eldobtuk az agyunk, de azért vannak gyöngyszemek.

Czeczon Enikő

Fotó: Mikael Vaisanen

Az első film, amely felkeltheti a streaming-felületeken böngészők figyelmét, az a Kriptocsalás. Ezzel a címmel akár lehetne egy jó akciófilm is, de ez egy megtörtént esetet feldolgozó dokumentumfilm, amelyben megismerjük azt a három srácot, akik a szabad kriptovaluta-piac lehetőségeit kihasználva milliókat csalt ki befektetőktől, hogy kedvükre szórakozhassanak. A film már megtekinthető a Netflix kínálatában.  

Ha egy kis nevetésre vágynánk, akkor érdemes átevezni az HBO Max-ra, mert január 12-én megérkezett 2023 egyik legbevállalósabb vígjátéka, a Barántőt felveszünk című alkotás Jennifer Lawrence főszereplésével, amelyben a gyereküket majomszeretettel féltő szülők barátnőt keresnek a magának való fiúknak. A hónap végén pedig a horrorrajongóknak lesz érdemes ellátogatni a felületre, mert felkerül a kínálatba a tavalyi év egyik sokak által várt horrorja, az Insidious: A vörös ajtó.

A Disney Pluszt sem érdemes hanyagolni, hiszen január 17-től itt tekinthető meg a 2023-as évben nagyon várt Az Alkotó című sci-fi, amelyben az emberek és az MI, azaz mestersége intelligencia között dúl háború, és csak egy titokzatos fegyver vethet véget annak, amiről kiderül, hogy valójában egy fiatal gyermek testében élő robot.

Mivel 2024 nyarán a Netflixre érkezik a Beverly Hills-i zsaru negyedik része, nem árt, hogyha újra nézzük az eddigi részeket, amelyek már fent vannak a SkyShowtime oldalán. Fontos információ, ami megnyugtató is, hogy a Netflixes negyedik részben Axel Foley-t ugyanúgy Eddie Murphy játssza, és a trilógia számos karaktere is feltűnik az új alkotásban.

Ajánlani ugyan nem ajánljuk, csak szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy szintén a SkyShowtime felületén már elérhető a Halálos Iramban 10, ha esetleg kíváncsi lenne valaki a 2023-as év legnagyobb autóspornójára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában