Programsoroló

2024.01.30. 12:30

Vár a vár 2024-ben is: élményekből nem lesz hiány

Az év első hónapja mindig lassabban csordogál, de a vége felé már beindulni látszik az esztendő mindenhol. Egyre többen megosztják éves programtervük vagy annak egy részét. Így tett nemrégiben a Pécsváradi vár is.

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

Április 20-án tizedik alkalommal rendezik meg az Egészségpiacot a testi-lelki egészség jegyében. Majd május 25-én tartják a TáncVár 3.0 nevet viselő programot, amely egy táncos kihívás minden korosztálynak.  

A nyár első hónapjának tizenhatodik napján múltidéző kalandokra invitálják az érdeklődőket A vár napja alkalmából. Július 19-én pedig megrendezik a hagyományos LecsóBorVár rendezvényt, amely főzőverseny és borkóstoló is egyben. 

 Augusztus 3. és 20. között zajlanak a Szent István Napok, amely egy összművészeti fesztivál, míg a nyár utolsó napján, augusztus 31-én megrendezik a Határtalan lakomát, ahol közösen sütnek-főznek, lakmároznak a pécsváradiak a Zengővidék településeivel és a testvérvárosok képviselőivel.  

A programsoroló utolsó közzétett eseménye szeptember 22-ére esik, amely a VárPince-nap nevet viseli, amelyen a kiállítási tárgyak újra használati eszközökké válnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában