Nem mindennapi kaland

2024.02.27. 11:44

A gazdi mindent megtesz, hogy megtalálja a közösségi médiában sikeres macskáját

Kutya és macska címen a pécsi Cinema City műsorára vett egy francia családi vígjátékot, amelyet február 27-én négy alkalommal – 13:00; 15:00; 17:00; 19:00 – vetítenek.

Czeczon Enikő

A film főszereplői Díva, az influenszermacska, az ő gazdája, Mocica, valamint Chichi, a kóbor kutya és Jack, a hírhedt tolvaj. A véletlen folytán Chichi lenyel egy hatalmas és felbecsülhetetlen rubintot, ami Jack utolsó zsákmánya lenne. És a szerencsétlen események sorozata végül odáig vezet, hogy Monica elveszti macskáját, Jack pedig szem elől téveszti a kutyát. A két állat megijed attól, hogy ismeretlen helyre keveredtek, de együtt kell megtenniük az utazást Montrealtól New Yorkig, csakhogy a két állat nem is különözhetne ennyire egymástól, ami kezdetben megnehezíti kalandjukat.

A francia alkotás ugyan vizuális effektus terén nem tör a csúcsra, de tökéletes kikapcsolóáds lehet a film a családoknak, amelyben két szálon fut a történet: az egyik szál az állatok, a másik szál a gazdák történetét mutatja meg, akik mindent megtesznek, hogy rájuk leljenek. És a képbe bejön még Brandt is, egy zsaru, aki szintén az állatok nyomába ered, hogy megkaparintsa a rubintot. 

A filmet a Monica karakterébe bújt Reem Kherici jegyzi, aki olyan filmekben szereplet már, mint az Eszeveszett küldetés, a 30 nap maximum és az Alibi.com 2., de volt már gy másik rendezése is az Oltári baki című film alakjában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában