Baranya

2024.02.12. 07:17

Hétfői programsoroló

Színház

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): Megmihálylottak avagy fű voltam mostan sár vagyok – OSZIP előadás (19.00).

Pécsi Harmadik Színház (Hajnóczy J. u. 41.): Kartonpapa (19.30).

Turmix

Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.): Lélektér estek. „Nárcisztikus, bodrerline, toxikus! Diagnózis vagy címke?” – Bujtor-Horváth Ivett klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus, párkapcsolati mediátor előadása (18.00).

Mohács: Busójárás. Programok: Interaktív farsangi gyermekfoglalkozás a Kanizsai Dorotty Múzeumban (10.00), Kersics Anka emléktáblájának megkoszorúzása Sokackörben, majd a busók hagyományos házról-házra járása a Kóló téren és a környező utcákban. (13.00).

PKK Uránvárosi Művelődési Ház (Radnóti Miklós u. 8.): Farsang az Egyedülálló Szülők Klubjában. Lesz jelmez verseny, játék (17.00).

VOKE Vasutas Művelődési Ház (Váradi A. u. 7/2.): Vagabond Világjáró Klub. „Iraki Kurdisztán – a béke sziget a háború közepén” című előadás. Előadó: Dannert Éva (18.30).

Zsolnay Kulturális Negyed (Herkules Műhely): Argentin tangó oktatás Novák Gáborral (18.00).    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!