Batyus bál

2024.02.16. 21:30

Szombaton farsangolnak a szentlőrinci sportcsarnokban

Most szombaton, február 17-én kerül sor Szentlőrincen a hagyományos hétvégi, farsangi batyus bálra, amely egyben utófarsang is lesz, a héten hamvazószerdával ugyanis már véget ért a hivatalosan a farsangi időszak.

Mohay Réka

Az önkormányzat által szervezett mulatság helyszínéül az idei évben is a szentlőrinci sportcsarnok lesz, mely az Ifjúság útja 5. számon található. Az este háromnegyed nyolckor veszi kezdetét kapunyitással, majd nyolc óráról bemutatkozik, várhatóan színvonalas előadással a településen működő Arabeszk tánccsoport. Negyed kilenctől báli mulatsággal folytatódik az ünnepség, éjfélkor pedig nem maradhat el a tombola sorsolása sem, amely során többfajta értékes nyeremény is minden bizonnyal gazdára fog találni. A tánc éjfél után is folytatódik, hajnalba nyúlóan. Az idei batyus utófarsangi mulatság három órakor zárul. A jó hangulatot és zenei aláfestést biztosítandó Flipper muzsikál majd a rendezvény során. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában