Zenés est

2024.02.20. 19:15

Újra az irodalomé lesz a főszerep a Szabadkikötőben

Czeczon Enikő

Nem telhet el úgy hónap, hogy a Szabadkikötő pódiumát ne vegye be az Ez neked irodalom? programsorozat, amelynek során fiatal szerzők és pályakezdők mutatkoznak be. Ez pedig jó lehetőség arra, hogy szélesebb körben megismerhesse őket a közönség.

Ez februárban sem lesz másképp, hiszen 24-én a zenével fűszerezett felolvasás visszatér, hogy délután 5 órától újra kedveskedjen az irodalom szerelmeseinek.

A szombati program moderátora Rónoki Bertalan lesz, vendége pedig Izsó Zita költő, drámaíró, műfordító, az 1749.hu online világirodalmi magazin egyik szerkesztője, akinek verseit eddig több mint tíz nyelvre fordították le. Legutóbbi kötete a Bekerített erdő címet viseli.  

A felolvasáson a zenét Kovács Ivett fogja szolgáltatni, aki Nagyváradról elszármazott, jelenleg Budapesten élő zenész, kedvenc gitárját pedig Bélának hívják. Ezen a hangszeren zenésítette meg magyar költők verseit, illetve lírai hangvételű, angol nyelven íródott saját dalait is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában