Hundred Sins

2024.03.30. 11:32

Az egyik legjobb, legtitokzatosabb kortárs zenész látogat Pécsre

Úgy halljuk nap mint nap Hundred Sins dalait mindenhonnan, hogy valójában sanszosan azt sem tudjuk, ő áll az ütemek mögött.

Bama.hu

Nem tudjuk, kit rejt az álarc

A fiatal zenész ugyanis (amellett, hogy az arcát soha nem mutatja meg) nagyon sok ismert dalt írt – amit aztán mások énekeltek el. Ahogy a ma estei buli hivatalos meghívója fogalmaz: „A maszk mögé rejtőző fiatal producer és karcos, punk attitűdöt sugárzó elektronikus hangzása megkerülhetetlen tényezője lett az új generációnak. Olyan előadókkal dolgozott együtt a közelmúltban, mint Beton.Hofi, AKC Misi, ajsa luna, Lil Frakk vagy éppen Azahriah, de csinált zenét divatmárkának, a Klipszemlének és szerepelt a Dalfuárban 2023-as évadában is.”

Ezek után nem meglepő, ha azt írjuk: aki ma este elmegy a pécsi Trafikba, az egy pillanat alatt képbe kerül – tudni fogja, hogy mik a legfrissebb trendek, és azt is, hogy mi az, ami csak az év második felében fog nagyot robbanni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában