Sokszínű program

2024.03.08. 10:30

Kimaxolják a nőnapot Pécsbányai Közösségi Házban

Elérkezett a Nőnap, amely alkalomból március 8-án délután fél 4-től este háromnegyed 8-ig egy Nőnapi és családi délutánnal készült a Pécsbányatelepi Közösségi Ház.

Czeczon Enikő

Ugyan az esemény a nőknek szól, de a férfiak sem fognak rajta unatkozni. Az eseményre délután fél 4-től lehet érkezni, hiszen akkor van kapunyitás, utána pedig kezdetét veszi a sokszínű műsor. 

Délután 4 órakor Kalányos Richárd bűvész fogja mutatványaival elkápráztatni az érdeklődőket, majd 5 órakor Villuth Andrással egy kis zenebona fogja kezdetét venni. Ezt követően Biró Bernadett fog beszélgetni Nagy Izabella stílustanácsadóval, amit Esti Mese címen egy diamese fog követni Tamás Éva előadásában.  

A főműsorok mellett azonban lesznek kísérőprogramok is. Délután 4 és 6 óra között Kátai Rita festi majd az arcokat, de kézműveskedésre is lesz lehetőség, ahol az érdeklődők színezéssel, gyöngyfűzéssel, kincses kosárka-készítéssel, valamint szuperhős-zacskóbáb készítéssel üthetik el az időt. A kisbabákkal érkezők pedig saját felelősségre igénybe vehetik a Baba Ligetet is. És ez még nem minden, mert az esemény keretében lesz sportmező, szépségsarok, egészségpont, fotósarok, és vacsorafalatok is.  

Az eseményen való részvétel ingyenes.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában