A repülő osztály

2024.04.01. 10:30

Ajánlott olvasmányból ajánlott film lett

Eric Kastner regényeit alapvetően mi szeretjük és ismerjük is – A két Lotti, vagy éppen az Emil és a detektívek rengeteg polcról néznek le ránk. Ezen film után sanszosan odakerül majd A repülő osztály is.

Bama.hu

A regény legújabb feldolgozásának története többé-kevésbé követi az eredeti sztorit. Eszerint Martina 13 éves, Berlinben él egy lakótelepen, és napról-napra rengeteg nehézséggel kell megbirkóznia. Egy nap a tini megkapja élete lehetőségét: ösztöndíjat nyer egy festői alpesi településen található, rangos bentlakásos iskolába. Az új gimnázium új esélyt jelent a lány számára, aki csak tanulni szeretne, és elkerülni a bajt. A tini azonban hamarosan itt is a középiskolai rivalizálás középpontjában találja magát.

Az eredeti műtől elsősorban annyiban tér el a mostani film, hogy a sztori ma pörög – és az alapanyag nagyszerűségét jól mutatja, hogy így is működőképes. Úgyhogy ha akarunk egy jó kis családi lazítást, akkor irány a pécsi Cinema City!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában