Pokoli helyzet

2024.04.30. 10:30

Egy balul elsült akció miatt katonák ragadtak az ellenséges területen

Április utolsó napján, azaz 30-án a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is műsorra tűzi a Maga a pokol című filmet, amelyben Liam Hemsworths (Éhezők viadala) egy ellenségekkel teli területen akciózik.

Czeczon Enikő

John Sweet főtörzsőrmester és Abell őrmester az amerikai hadsereg legjobb kimenekítői, s hozzájuk csatlakozik a légierő újonc tisztje, Kinney. Feladatuk, hogy megmentsék a fogságba esett helyi ügynököket a Fülöp-szigetek dzsungeléből. A küldetés azonban balul sül el, és onnantól kezdve 48 óra áll a drónpilóta, Eddie “Kaszás” Grimm rendelkezésére, hogy a mentőakciót levezényelje. Ő lesz az újonc Kinney szeme és az egyetlen esélye a túlélésre. A dzsungelben a helyzet pokollá válik, de bárhogy is alakulnak az események, az ellenség földjén senkit sem hagynak hátra.

Az Uránia Mozi április 30-án egyszer – 20:15 –, míg a Cinema City ötször – 13:00; 15:20; 17:40; 20:00; 22:20 – vetíti az alkotást. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!