Ezreket várnak

2024.04.26. 11:30

Idén is végiggurulják a várost a motorosok

Immáron tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület Magyarország egyik legnagyobb motoros szezonnyitó rendezvényét Pécs belvárosában április 27-én délelőtt 10 órakor.

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

Az eseményre idén is ezernél több motorost és érdeklődőt várnak a Széchenyi térre, ahol 10 órakor indulnak a programok. A helyszínen megcsodálhatók lesznek a motorok, de a látogatók találkozhatnak kiállítókkal, a gyerekek balesetmegelőzéssel kapcsolatos programokon vehetnek részt, valamint a napot színpadi beszélgetések színesítik.  

A XIII. Szezonnyitó Motors Gurulás és Családi Nap fő célja most is az, hogy csökkentsék a motorosakat érintő balesetek számát, valamint egyfajta figyelemfelhívás is a motoros szezon kezdetén.  

Az eseményhez a hagyományokhoz híven egy felvonulás is tartozik, és ezen alkalomból a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe.

A felvonulás  a Széchenyi tér – Janus Pannonius utca – Esze Tamás utca – Klimó György utca – Alkotmány utca – Hungária utca – Szigeti út – Tüzér utca – Megyeri út – Füzes dűlő – Nyugati Ipari út – Maléter Pál út – Siklósi út – Alsómalom utca – Rákóczi út – Irgalmasok utcája – Széchenyi tér útvonalon a jobb oldali forgalmi sávot érinti délután 2 órától fél 4-ig.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában