Még lehet jelentkezni

2024.05.23. 10:00

A családok újra egymásnak feszülnek, hogy autót nyerhessenek

A 2024-es esztendőben is megszervezik a Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedőt országszerte, amelynek pécsi időpontja május 25. délelőtt 11 óra, helyszíne pedig a Zsolnay Negyed Pirogránit udvara.

Czeczon Enikő

Tizenhárom évvel ezelőtt hívta életre a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozatot a Rendőrség baleset-megelőzési szervezete, az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria Škoda márkaképviselete támogatásával. 

Az előző évben, azaz 2023-ban több mint száz család vett részt a megyei selejtezőkön, a döntőbe pedig a legjobb húsz család jutott be, ahol értékes nyereményekért, köztük egy Škoda Fabia személyautóért versenyeztek. 2024-ben is a verseny fődíja egy autó, ami idén egy ŠKODA Scala.

A megmérettetésre olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család jelentkezhet, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek. 

Bővebb információ és regisztráció az alábbi linken található.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában