Premier előtt

2024.05.22. 10:30

Egy motoros horda rabolta el a fiatal lányt

A pécsi Uránia Mozi és a Cimea City is vetíti premier előtt, azaz május 22-én a Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmet.

Czeczon Enikő

Senki sem tudja, hogy miért lett vége a világnak, miért lett belőle végtelen gonosz homoksivatag. Az azonban biztos, hogy az addig ismert világ elpusztult, és egy fiatal lányt, Furiosát elrabolják a Zöld Helyről, a Sok Anyától, és egy motoros horda meg a vezérük, Dementus viszi magával. A férfi és csapata pedig át a sivatagon a Várat veszi célba, ahol meg akar küzdeni Halhatatlan Joe-val és a féléltű hadfiúkból álló seregével. Furiosa viszont csak túl élni akar, és szeretne haza jutni. Bármi áron.  

Az új film 45 évvel korábban játszódik a Mad Max: A harag útja történeténél, és a Furiosát megformáló személy most nem Charlize Theron, hanem Anya Taylor-Joy.  

Magyarul és 2D-ben a pécsi Uránia Mozi május 22-én 20 órakor, míg a Cinema City 19 óra 30 perckor, míg 2D formátumban, eredeti hangon és feliratozva 20 órakor vetíti a filmet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában