Koncertek

2024.05.23. 18:30

Felfedezhetjük a Káptalan Kert minden négyzetcentiméterét

Barátkozós nyílt napra várja az érdeklődőket a Káptalan Kert május 25-én délután 6 órától.

Czeczon Enikő

Erre a laza közösségi eseményre ingyenes lesz a belépés, és öt remek koncerttel – Selah Vie, Lenkke_, Labek & Chrobak, Generation Impasse, Dirt Danger – is készülnek a szervezők. Mindezek mellett lesz lemezbörze, színpad- és backstage látogatás gyerekeknek, tájékoztatás zenekari pályázati lehetőségről, valamint alkalom nyílik arra, hogy a Káptalan Kert minden négyzetcentiméterét felfedezzék a látogatók.

A programot azzal a céllal szervezték meg, mert az idei szezonra sok újdonsággal és fejlesztéssel készültek a kertben. Egy látványosabb és fesztiválszerűbb színpadképet alakítottak ki, hangulatosabb lett a vendégtér, profibb a hangzás, de készültek a jobb élmény érdekében új kiszolgáló pultok és mosdók, valamint nyílik egy hangulatos látványterasz és még egy kis borospince is.  

A helyszínen kint lesz a Hangfoglaló Programiroda is egy standdal, ahol az Nemzeti Kulturális Alap pályázati lehetőségeiről és a programiroda tevékenységeiről lehet érdeklődni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában