Gyerekeknek és felnőtteknek is

2024.05.25. 10:00

Híres, kövér, lusta, imádja a lasagnét, utálja a hétfőt és újra hódít a mozikban. Ki lehet ő?

A világ leghíresebb macskája ismét a mozikban hódít, méghozzá animációsfilm formában. Május 25-én a Garfield című alkotást a pécsi Uránia Mozi és a Cinema City is vetíti.

Czeczon Enikő

Garfield híres, kövér, lusta, imádja a lasagnét és utálja a hétfőt. A macska élete azonban egy nap fenekestől felfordul, mert megjelenik az apja. Sok mindenben hasonlítanak is, mint például, hogy szeretik a hasukat, és utálják a fürdővizet. Vic azonban utcai macska, kalandvágyó és vagány, Garfieldra azonban ezek egyike sem igaz, mégis úgy alakul, hogy ő és hű társa, Ubul kénytelenek kalandos vándorútra indulni, ahol néha gyalogolni kell, de van, amikor még futni sem árt, és még egy gondos gazdi sincs, aki naponta elé teszi négyszer-ötször a kiadós ételt.  

A pécsi Uránia Mozi az animációsfilmet egyszer – 13:20 –, míg a Cinema City 2D-ben háromszor – 14:45; 15:15; 19:45 –, 3D-ben pedig kétszer – 13:00; 17:30 – vetíti. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában