Yours Truly

2018.01.27. 19:58

Szőlőcukor, mazsola és futás lesz Tüskésréten

Idén is megrendezik a „Yours Truly” nemzetközi futást Tüskésréten. A finn kezdeményezés lényege, hogy január és február utolsó vasárnapján, amikor még nincsenek versenyek,  összejönnek a mozogni vágyók és egy örömfutáson vesznek részt.

Zs. J.

Elvileg ötven vagy huszonöt kilométer a teljesítendő táv, amelyet a nap bármely szakában teljesíthetnek a résztvevők. A futás kötetlen, szabályok, nevezési díj nincs. Mindenki annyit teljesít, amennyit bír, lehet az akár egyetlen kör, de sétálhatnak is a „futók”.

– Január 28-án, vasárnap tíz órától lesz a közös rajt a tüskésréti futópályán – tudtuk meg Papp Ferenctől, a FutaPécs SE vezetőjétől.

A FutaPécs az idei rendezvényt is a Fittbike SE-vel közösen szervezi. A futópálya mellett egy sátort állítanak fel, ahol a résztvevők frissítőt, teát, szőlőcukrot, mazsolát kapnak, és a legvégén az első 150 résztvevő oklevélben részesül.

Tavaly közel hatvanan vettek részt a Yours Trulyn. Idén Papp Ferencék szeretnék, ha többen jönnének, és utólag újabb és újabb okleveleket kellene kiállítaniuk. Az időjárás az előrejelzések szerint kedvező lesz, tíz fokot jósolnak a meteorológusok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában