Pécs

2018.02.14. 12:30

A mislenyi iskola végzett az élen

Kedden este, a Lauber Dezső Sportcsarnokban tartotta meg 2017-es évzáró díjátadó gáláját a PSN Zrt. Sportiskola.

Sz. M.

Knoch Viktor (vezeti a mezÕnyt) jó formában van, három számban szeretne döntÕbe jutni az Európa-bajnokságon, amelyet Olaszországban rendeznek

A Nagyszabású gálán a sportiskola illetékesei mindenkire gondoltak, az előző esztendőben nyújtott kiemelkedő eredményeiknek, edzésmunkájuknak köszönhetően tizenöt sportág száznál is több fiatal sportolója részesült elismerésben.

Olyanok is kaptak díjat, akik személyesen nem tudtak megjelenni – de ezt valószínűleg mindenki elnézte a PSN két rövidpályás gyorskorcsolyázójának, Burján Csabának és Knoch Viktornak, ők épp Phjongcsangban versenyeznek a téli olimpián. A gálaműsor keretében elismerésben részesül többek között a sportlövő Csonka Zsófia, a pécsi triatlonosok két kiválósága, Sárszegi Noémi és Bicsák Bence, a rövidpályás Eb-n bronzérmet nyert úszó, Kenderesi Tamás, a PSN paraúszói (Konkoly Zsófia, Sors Tamás, Iván Bence, Bognár Gergő) és a magyar aerobiksport két kiemelkedő pécsi alakja, Mazács Fani és Bali Dániel. Az utánpótlásban végzett kiemelkedő edzői munkájukért Zalay Zoltánt és Rausch Gergőt is díjazták, illetve tegnap hirdették ki az iskolák közti pontverseny végeredményét. Az élen 2017-ben a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskola végzett, megelőzve a Pécsi Jurisics Utcai Általános Iskolát, és a Szent Mór Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumot.

A PSN gáláján adták át a város sportdíját, az Abay Nemes Oszkár-díjat is, amit idén a baranyai kerékpársport ikonikus alakja, Hirth István kapott.

A díjazottak névsorát itt olvashatja:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában