kézilabda

2018.03.01. 12:00

Tízmillió forintot is nyerhetnek a komlóiak

A Cegléd elleni negyeddöntős párharcra készül a Ligakupában a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapata. A két együttes először ma délután Komlón találkozik egymással (17.00), majd gyorsan le is zárják a csatát, hiszen egy nappal később, pénteken (17.30) délután Cegléden már túl is lesznek a visszavágón.

K. Mayer A.

A komlóiak számára egyrészt szép kihívást jelent, hogy egy sorozatban a legjobb négy közé kerülhet. De ha ez nem jelentene elég motivációt, a szövetség tett arról, hogy a csapatok iparkodjanak, s aki a tűz közelébe kerül, odategye magát: az első négy helyezett már pénzdíjazást kap, a sorozat győztese tíz, a második öt, a harmadik és a negyedik egyaránt két és fél millió forinttal lesz gazdagabb!

– Két célunk van továbbra is – árulta el Kilvinger Bálint, a komlóiak vezetőedzője. – Egyrészt a folytatásban is szeretnénk azoknak több játéklehetőséget adni, akik a bajnokságban kicsit kevesebbet voltak pályán, másrészt, nincs mese, meg akarjuk nyerni a Ligakupát! Ez a sorozat kétségtelenül nagyon jó volt arra, hogy a fiatalok megtapasztalhassák, milyen az NB I.-es csapatok ellen játszani, nem bajnokin kellett őket bedobni a mélyvízbe. A kiírás miatt egyébként amúgy is sakkozni kell azzal, hogy ki lépjen pályára, ugyanis van egy olyan megkötés, miszerint maximum két külföldit szerepeltethetünk egy meccsen.

A szakmai stábnak ezen a héten biztosan nincs könnyű dolga, hiszen amellett, hogy csütörtökön és pénteken a Ligakupában van jelenésük, kedden Szegeden játszottak. A bajnokin pihenőt kapott a sérüléssel bajlódó Jerkovics, Katzirz és Laufer is, ami jól jöhetett a Cegléd elleni párharc előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában